بيش از 3 ميليارد ريال صنايع‌دستي آذربايجان شرقي فروخته شد

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي «تراب محمدي» افزود: اين بازارچه‌هاي موقت و نمايشگاه‌ها در طول تابستان در شهرستان‌هاي تبريز، جلفا، اهر، تهران، کليبر، شبستر و ملکان برپا شد.

او خاطرنشان کرد: مجموعا بيش از 200 غرفه در اين نمايشگاه‌ها به عرضه سوغات و صنايع‌دستي آذربايجان شرقي پرداختند که با استقبال و بازديد عمومي بسيار خوبي از سوي ساکنان و گردشگران به استان روبرو شد.

اين مقام مسوول تصريح کرد: بازارچه‌هاي شهر تبريز شامل دو نمايشگاه فروش در مسجد کبود از 21 خرداد تا 6 تير و از 10تير تا 10شهريور و همچنين يک نمايشگاه پر بازديد در بوستان ائل گلي تبريز از تاريخ 8 تير تا 8 مرداد ماه 90 بودند.

رئيس شوراي فني صنايع‌دستي استان ادامه داد: دو نمايشگاه مجزا در شهرستان جلفا و پايانه گمرکي اين شهرستان به ترتيب از 8 تا 12 شهريور و 27 شهريور تا اول مهر ماه برگزار شد.

مديرکل ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي افزود: نمايشگاه يک روزه پارک شاني جان شبستر در 23 شهريور،2 تا 7 شهريور در مقبره شيخ محمود شبستري، فروش ماه مبارک رمضان در کتابخانه عمومي کليبر، 15 خرداد تا 10 تير در ملکان و 25 تا 29 شهريور در کانون دانش آموزي اهر ديگر نمايشگاه‌هاي استان را تشکيل مي‌دادند.

او خاطرنشان کرد: غرفه‌هاي نمايش و فروش هفته فرهنگي آذربايجان شرقي در تهران نيز يکي از نمايشگاه‌هاي پر بازديد صنايع‌دستي استان در طول تابستان به شمار مي‌رفت که با استقبال خوبي از سوي پايتخت نشينان و بازديدکنندگان از مجموعه سعد آباد روبرو شد.

«محمدي» ، صنايع‌دستي آذربايجان شرقي را داراي جاذبه‌هاي بصري براي علاقمندان دانست و گفت: تابستان با توجه به ورود گردشگران به استان، فصل خوبي براي ارائه و فروش اين آثار بومي به شمار مي‌رود.

اين مقام مسوول برگزاري اين نمايشگاه‌ها را در راستاي حمايت از صاحبان صنايع‌دستي استان دانست و در پايان تأکيد کرد: توسعه و بهبود برگزاري بازارچه‌ها و نمايشگاه‌هاي فصلي در دوره‌هاي بعدي مدنظر قرار خواهد گرفت.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390072520